Posbank heide bloei wandelvierdaagse
De Posbank in bloei © foto Shutterstock

Een week na de introductie van de Heide Natuurwandel4daagse is de animo groot; de inschrijvingen stromen gestaag binnen. Niet zo gek natuurlijk, aangezien de vier uitgezette wandelroutes van 15 km je leiden over de allermooiste heidegebieden van ons land.

Heerlijk wandelen over de Elspeetse Heide, de heide van Den Treek, de Posbank en de Strabrechtse Heide. Dat alles in je eigen tempo, op de dagen dat jij dat wilt en 100% coronaproof. En de wandelroutes gaan voor 95 tot 100% over onverharde paden.

De Heide Natuurwandel4daagse kan je wandelen vanaf augustus, als de heide op zijn allermooist is. Wat is leuker om dit te doen met partner, zoon of dochter, zus of broer, vriend of vriendin. Of met je wandelmaatje(s) waar je eigenlijk véél te weinig mee wandelt…

Samen optimaal genieten van – minstens - 50 tinten paars die je vanaf begin augustus kunt beleven. Vier dagen rust, ruimte, adembenemende uitzichten en een duizelingwekkende kleurenpracht!

Deelnemers ontvangen na inschrijving in de laatste week van juli 2021 een compleet routeboekje met een heldere omschrijving van de vier wandelroutes van 15 km. Het boekje is verder voorzien van duidelijke topografische wandelkaartjes en mooie sfeerfoto's van de gebieden waarin je wandelt. En uiteindelijk kan je jezelf of elkaar een speciaal vervaardigde, unieke medaille opspelden…

Wie inschrijft vóór 1 juni 2021 met de kortingscode VROEG ontvangt 10% korting op het inschrijftarief.

Lees alle ins en outs elders op deze website.

Deel dit artikel