Polen in de spotlights © foto Shutterstock

Veel nieuwe routes en verrassende bestemmingen; die vind je op de aanstaande Fiets en Wandelbeurs. De editie 2024 vindt plaats op 23, 24 en 25 februari in de Jaarbeurs in Utrecht en op 2 en 3 maart in de Flanders Expo in het Belgische Gent.

Beide evenementen bieden voor elke wandelaar veel inspiratie voor het nieuwe wandelseizoen. Dit jaar staat Polen als themaland extra in de spotlights...

Wandelen is populairder dan het ooit was. Actieve vakantiegangers zullen er ook in 2024 weer op uit trekken naar binnen- en buitenland, steevast op zoek naar nieuwe ervaringen, wandelroutes, nieuwe producten en ontmoetingen.

Infomarkten

Mensen ontmoeten doe je bij de Fiets- en Wandelbeurs vooral op de infomarkten, waar tientallen vrijwilligers aanwezig zijnom alle vragen van beursbezoekers te beantwoorden. Welke tent is handig om mee te nemen, wat zijn de allermooiste routes, waar kan ik overnachten onderweg? De beste tips krijg je van medewandelaars met praktijkervaring in een een-op-een gesprek.

wandelnieuws fenbbeurs shutterstock

© foto Shutterstock

Lezingen

Traditiegetrouw zijn er op de Fiets- en Wandelbeurs vele lezingen over allerhande onderwerpen. Het programma van deze beurs telt tientallen presentaties, waarbij je wordt ondergedompeld in de avonturen en belevenissen van vele ervaren  wandelaars (en fietsers).

Ga voor meer informatie naar de website

Deel dit artikel