Nu de planning van de drukker én ons verzendhuis definitief is, willen we jullie graag laten weten dat de inschrijfperiode voor de Heuvelrug Natuurwandel4daagse 2024 wordt verlengd tot en met 14 februari aanstaande. 

De initiatiefnemers: "Het is erg fijn dat we de inschrijving nog iets kunnen oprekken. Door de planning van de drukker en ons verzendhuis goed op elkaar af te stemmen hebben wandelaars iets meer tijd om zich in te schrijven voor de editie van 2024."

De Heuvelrug Natuurwandel4daagse staat borg voor veel mooist. Imposante bossen, ruige zandverstuivingen, adembenemende vennen en oogverblindende heidevelden. En vrijwel alles onverhard. Weg van alle drukte, wandel je over prachtige eenmanspaadjes en statige lanen en over pittige klimmetjes en door prachtige valleien. De Heuvelrug Natuurwandel4daagse is een geweldige, niet-alledaagse vierdaagse in de natuur in het hart van ons land. Met vier prachtige onverharde wandelroutes leer je de Utrechtse Heuvelrug kennen op een heel bijzondere wijze! 

bosfototreek

Wie een bijzondere wandelervaring wil beleven mag dit niet missen. Wie zeker wil zijn van deelname aan de editie van 2024 kan - zolang de voorraad strekt - inschrijven tot en met woensdag 14 februari a.s. Mis ’t niet en schrijf in nu het nog kan. Meer informatie vind je elders op deze website.

DIRECT INSCHRIJVEN? KLIK HIER

Deel dit artikel