© foto Shutterstock
© foto Shutterstock

Wandelkrant ‘te voet’ is jarig in 2019! Dit jaar is het namelijk 25 jaar geleden dat de eerste editie van het leukste wandelblad van Nederland ter perse ging. En dat gaan we op gepaste wijze vieren gedurende dit jaar...

Op herhaling

Om te beginnen heeft ‘te voet’ vanaf de komende editie een nieuwe, frisse uitstraling en een heus jubileumlogo. Uiteraard met behoud van de ‘look and feel’ van je lijfblad. Tevens nemen we je in de vier edities van 2019 in elke uitgave mee naar een wandelgebied, waar we in de 1e jaargang in 1995 ook al waren. Zou er veel veranderd zijn?

25 winacties

Ook zullen er in 2019 - in de 25e jaargang - van maart t/m september maar liefst 25 winacties zijn. Speciaal voor jou als lezer van ‘te voet’ of als vaste bezoeker van tevoetonline.nl. De enige 'eis' voor deelname aan deze winacties is, dat je bent geregistreerd als nieuwsbriefontvanger van onze wekelijkse, informatieve nieuwsbrief. Elke winactie heeft – vanzelfsprekend - een looptijd van 25 dagen. De winacties zullen worden gecommuniceerd in de papieren edities van wandelkrant ‘te voet’, via onze website tevoetonline.nl, Facebook en Twitter en via de wekelijkse nieuwsbrief.

Gratis registreren voor deelname

Mocht je nog niet geregistreerd zijn voor ontvangst van onze nieuwsbrief: doe dat dan nu via de website via de button in de rechterkolom. Dan maak je dit jaar - vanaf volgende week - maar liefst 25 keer kans op één van de vele mooie en leuke wandelprijzen die beschikbaar worden gesteld. De te winnen prijzen zullen variëren van deelnamebewijzen voor populaire wandelevenementen tot wandelschoenen en alles wat daartussen zit.

Tot slot zullen aan het eind van het jaar de prijzen worden uitgereikt aan de winnaars op een speciaal moment ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van ‘te voet’. Waar en wanneer dat is? Dat houden we nog even voor ons…

Deel dit artikel