© foto Ellen Koppendraaier
© foto Ellen Koppendraaier

De persconferentie van van onze premier Mark Rutte gisterenavond zorgde voor veel blije gezichten bij degenen die er regelmatig met de Wandelpool opuit trekken. Als gevolg van de coronacrisis lag ook bij de Wandelpool sinds twee maanden de organisatie van wandeltochten volledig plat.

De mededeling dat er, mét inachtneming van anderhalve meter afstand tot elkaar, weer in groepjes gesport c.q. gewandeld kan worden werd bij de Wandelpoolers unaniem met veel gejuich ontvangen.

De Wandelpool is er voor mensen die van wandelen houden, graag buiten en in de natuur zijn én het gezellig vinden om er met een groepje op uit te trekken. Want wandelen met andere liefhebbers is altijd leuker dan alleen, dat heeft de voorbije twee maanden wel weer ondubbelzinnig aangetoond.

De Wandelpool biedt maandelijks 100 tot 150 wandeltochten aan in het hele land en ook met regelmaat wandelvakanties in onze omringende landen. Er is voldoende variatie in afstand en wandeltempo en er heerst een ongedwongen sfeer. Vrijheid blijheid is met motto!

Een abonnement bij de Wandelpool is er al vanaf €12 per jaar. Je kunt dan gedurende de looptijd van je abonnement onbeperkt deelnemen aan wandeltochten bij de Wandelpool. Je mag ook eerst een maand lang gratis proberen of het iets voor je is. Meld je aan via de button AANMELDEN NIEUWE WANDELPOOLERS op de website van de Wandelpool en ontdek hoe leuk het is!

Deel dit artikel