Boek nu een heerlijk wandelvakantie bij Eigen-Wijze Reizen met 10% korting en soepele voorwaarden!

Zin in een wandeling langs Het Pieterpad of toch liever een rondje Krijtlandpad? Voor deze en andere mooie trektochten en standplaatsvakanties in binnen- en buitenland kun je bij Eigen-Wijze Reizen terecht. De meeste vakanties zijn met halfpension te boeken, wat wel erg handig is in deze bijzondere tijd. Kijk hier voor het complete aanbod.

Veilig Vroeg Boeken met 10% korting en soepele voorwaarden

En om het helemaal aantrekkelijk te maken, krijg je nu 10% korting op je boeking en hanteren we soepele voorwaarden. Wordt er binnen 2 weken voor jouw vertrek een negatief reisadvies door de overheid afgegeven? Dan krijg je van ons je geld terug. Geen voucher maar gewoon geld terug. Bovendien kun je tot een maand voor vertrek zonder opgaaf van reden omboeken. Lekker makkelijk toch? De actievoorwaarden vind je hier.

Dáárom Eigen-Wijze Reizen

Eigen-Wijze Reizen is al 35 jaar expert in bijzondere wandelvakanties. Dicht bij huis, in heel Europa en daarbuiten. Vrijwel alle routes zijn ook als GPS-track beschikbaar. Je gaat individueel op pad (geen groepsreis). Onze eigen bijzonder ervaren routeverkenners hebben tochten buiten de gebaande paden voor je uitgezet. Uiteraard met kaarten en beschrijvingen die tot in detail kloppen. En wil je het hier en daar wat anders? Maatwerk is bij Eigen-Wijze Reizen meer dan een woord!

Deel dit artikel