© foto Shutterstock
© foto Shutterstock

Sinds 1 juli kun je weer volop deelnemen aan activiteiten in het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Je kunt reserveren voor deelname via de website. Een paar voorbeelden: heerlijk wandelen in de natuur met een natuurgids. Of meedoen aan een rondleiding in Jachthuis Sint Hubertus.

Vanzelfsprekend wordt bij alle activiteiten rekening gehouden met de 1,5 meter-regel én met de beschikbare ruimte. Zo is het aantal personen dat deel kan nemen aan een activiteit verlaagd naar tien personen en aan rondleidingen in het Jachthuis Sint Hubertus kunnen slechts zes personen meedoen. Je kunt op de website zien welke activiteiten er voor de komende periode gepland zijn.

Ook de camping is weer open

Vanaf 1 juli is ook de natuurcamping in het Park weer open. Het prachtige kampeerterrein ligt vlakbij ingang Hoenderloo. Er is één autovrij tentenveld en er zijn verder drie terreinen voor caravans en campers. Een plaats op de camping kun je niet van te voren reserveren, maar je kunt wel bij de portier van ingang Hoenderloo informeren naar de bezetting. 

Deel dit artikel