winter wandelen berg en dal
© foto David Brand

In februari schonk moeder natuur heel Nederland een mooi cadeau: sneeuw, ijs en veel zon! De polder, de stuwwal, de heuvels en de uiterwaarden van de gemeente Berg en Dal zagen er betoverend uit in deze winterse week. Warm aangekleed genoten vele wandelaars van de besneeuwde heuvels en bomen maar ook van de vergezichten en het winterse zonnetje in de polder.

wandelnieuws landgoed nederrijk foto david brandBesneeuwde Duivelsberg © foto David Brand

Omdat woorden tekort schieten om de pracht van het witte landschap te beschrijven, laten we je genieten van een aantal schitterende foto- en videobeelden die in deze magische week gemaakt zijn. Trek je wandelschoenen aan en ontdek de veelzijdigheid van wandelwalhalla Berg en Dal!

wandelnieuws ooijpolder in de sneeuw david brandOoijpolder in de sneeuw © foto David Brand

Wandelgemeente van het Jaar 2020bend wandelgemeente van het jaar 2020 rgb

In elk seizoen kun je heerlijk wandelen in de gemeente Berg en Dal. Berg en Dal heeft wandelaars veel te bieden en is daarom in 2020 bekroond met de titel Wandelgemeente van het jaar 2020. Wandel over boerenlandpaden, struin door de uiterwaarden of wandel door bossen of wijngaarden. Meer wandelinformatie en -inspiratie vind je bij de VVV in Groesbeek en op de website Wandelen in Berg en Dal.  

Bekijk hieronder de winterse video van David Brand

Deel dit artikel