Zilvermeer bij Mol © Shutterstock
Zilvermeer bij Mol © Shutterstock

Wintersfeer op het Zilvermeer - net over de Nederlandse grens bij Mol in België - is een feeërieke winterwandeling, die je meeneemt langs de mooiste plekjes van het Zilvermeer.

Uiterst sfeervolle verlichting met lampjes, kaarsen, klank- en lichtspelen luisteren het parcours op. Dit jaar vindt het evenement plaats op vrijdag 13 december 2019, van 18.00 uur tot 23.00 uur.

Je wordt er verrast door mysterieuze figuren, prachtige vuurshows, livemuziek, verwarmende winterse drankjes en nog veel meer. Als afsluiter van de avond word je overdonderd met een spectaculaire licht-en watershow met bijpassende muziek. Aan het einde van de wandeling wordt door de organisatie een gratis drankje aangeboden.

Het eindpunt van de wandeling is op het strand, waar je ook via een verkorte route vlak bij de ingang rechtstreeks naartoe kan. Als je de hele route wilt wandelen, dan wordt aangeraden om om tijd aan de wandeling te beginnen (rond 19 uur). Warme kledij en stevig schoeisel zijn dan aanbevolen! De wandeling is overigens beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Meer info vind je op de website van het evenement.

Via deze website kun je je aanmelden. Na aanmelding krijg je een toegangsticket (e-ticket) doorgestuurd.

Deel dit artikel