De inschrijving voor de Heuvelrug Natuurwandel4daagse 2023 is inmiddels een maand mogelijk en zoals de jaren hiervoor is ons initiatief succesvol te noemen. Vele wandelaars kunnen zich opmaken om in de loop van 2023 te kunnen genieten van al het moois dat de Utrechtse Heuvelrug hen te bieden heeft...

En voor de deelnemers van voorgaande jaren: er zijn voor alle afstanden vier prachtige, nieuwe routes! En we kunnen je verklappen dat zowel de makers als de voorlopers weer zeer tevreden zijn met de routes van de komende editie.

De deelnemende wandelaars zullen zeker niet worden teleurgesteld, want alleen het allerbeste en allermooiste van de Heuvelrug vinden wij écht goed genoeg voor degenen die zich hebben aangemeld voor deze bijzondere vierdaagse...

heuv2023 noordhout betonnen palen

Tijdig aanmelden belangrijk

De inschrijvingsperiode loopt dit jaar tot en met 1 februari 2023. Daarna is er nog slechts een beperkt aantal plaatsen per afstand beschikbaar. Als je zeker wilt weten dat je mee kan doen, meld je dan in ieder geval in vóór 1 februari aanstaande.

De intitiatiefnemers: “Je kan over de Heuvelrug Natuurwandel4daagse weliswaar een heel jaar doen, maar vanwege het feit dat we boekjes en medailles moeten laten produceren hebben we de uiterste aanmelddatum vastgesteld op 1 februari 2023. Die aantallen die we produceren worden vastgesteld op de aanmeldingen die er zijn op 1 februari. Vanzelfsprekend bestellen we wel wat extra, maar dat zijn echt kleinere aantallen. Dus wil je meedoen in 2023, dan ik het echt zaak om je vóór dat sluitingsdatum aan te melden. Daarna kan je zomaar achter het net vissen.”

Paradijselijk

De Heuvelrug Natuurwandel4daagse is een onalledaagse vierdaagse in de natuur van hartje Nederland. Met in totaal vier wandelroutes die voor 90-95% over onverharde paden gaan. Je leert de paradijselijke Utrechtse Heuvelrug kennen op zeer bijzondere wijze!

LEES ALLE INS EN OUTS VAN DE HEUVELRUG NATUURWANDEL4DAAGSE

 

heuvelrug2023 treek bomengroepje

Deel dit artikel