Inschrijven voor de Heuvelrug Natuurwandel4daagse 2024 is inmiddels alweer ruim een maand mogelijk en zoals vorige jaren is ons initiatief heel succesvol te noemen. Vele wandelaars mogen zich opmaken om in 2024 te kunnen genieten van al het moois dat de Utrechtse Heuvelrug hen heeft te bieden.

En voor de deelnemers van voorgaande jaren: ook dit jaar zijn er voor alle afstanden vier prachtige, nieuwe routes! Daarbij kunnen we je verklappen dat zowel de ‘makers’ als de ‘testers’ de routes nog mooier vinden dan die van die in 2023… (en die waren als zo mooi)!

Deelnemende wandelaars worden niet teleurgesteld, want alleen het allermooiste van de Utrechtse Heuvelrug vinden wij écht goed genoeg voor degenen die meedoen met deze bijzondere vierdaagse...

aus zandvlakte 15 25km

Tijdig aanmelden belangrijk

De inschrijvingsperiode loopt tot en met 4 februari 2024. Daarna zal er nog slechts een beperkt aantal plaatsen per afstand beschikbaar zijn. Als je er zeker van wilt zijn dat je mee kan doen, schrijf je dan in ieder geval in vóór 4 februari aanstaande.

De initiatiefnemers: “Je kan over de Heuvelrug Natuurwandel4daagse dan wel een heel jaar doen; omdat boekjes en medailles moeten worden gemaakt hebben we de uiterste aanmelddatum vastgesteld op 4 februari 2024. De aantallen van boekjes en medailles worden vastgesteld na het aantal aanmeldingen op 4 februari. Vanzelfsprekend bestellen we nog wel wat extra voor alle afstanden, maar dat zijn echt kleine aantallen. Dus wil je meedoen in 2024, dan ik het verstandig om je vóór de sluitingsdatum aan te melden. Daarna kan je zomaar achter het net vissen.”

lv mooi uitzicht 20 25km copy

Leuk idee

Geef iemand deelname aan de Heuvelrug Natuurwandel4daagse cadeau. Samen met jou natuurlijk! Een niet alledaagse verrassing voor vier niet alledaagse wandeldagen. Schrijf in en voeg je gast toe op het inschrijfformulier.

Paradijselijk

De Heuvelrug Natuurwandel4daagse is een geweldige, onalledaagse vierdaagse in de natuur in hartje Nederland. Met vier prachtige wandelroutes die voor 90-95% over onverharde paden gaan. Je leert de paradijselijke Utrechtse Heuvelrug kennen op heel bijzondere manier!

LEES HIER ALLES OVER DE HEUVELRUG NATUURWANDEL4DAAGSE

Deel dit artikel