Heel goed nieuws voor de late ontdekkers van de Heuvelrug Natuurwandel4daagse: door veel verzoekjes van wandelaars heeft tevoetonline besloten er nog een korte extra inschrijfperiode aan vast te knopen. Het is vanaf nu mogelijk om in te schrijven zolang de voorraad strekt óf tot uiterlijk 18 maart 2024.

Interesse? Wacht dan zeker niet te lang, de boekjes én medailles zijn nog zeer beperkt leverbaar; wie het eerst komt…

Voor de boekers uit de eerste periode zijn de boekjes en medailles inmiddels bij ons verzendhuis aangeboden; wie in deze laatste extra periode inschrijft moet wél iets meer geduld hebben; je ontvangt het wandelboekje en de medaille dan in de laatste week van maart in de bus.

De initiatiefnemers van de Heuvelrug Natuurwandel4daagse: “Net als in de vorige jaren is er erg veel animo voor deelname aan de Heuvelrug Natuurwandel4daagse. Dat we de uiterste inschrijfdatum in eerste instantie op 14 februari hebben gepland is omdat we het aantal boekjes en medailles een beetje in beeld willen hebben, zodat we ze afgepast kunnen bestellen. De constante, dagelijkse stroom van aanmeldingen voor deelname heeft ons doen besluiten de te produceren aantallen last-minute toch nog iets te verhogen. Wandelaars kunnen dus nog een maandje extra inschrijven voor onze vier prachtige natuurwandeltochten. Inschrijven is wel ‘zolang de voorraad strekt’, het is nu echt ‘op is op’.”

heuvelrug2023 treek bomengroepje

En voor wie het nog niet wist: de vier dagwandelingen van de Heuvelrug Natuurwandel4daagse brengen je op de mooiste plekken van de Heuvelrug. Alle routes zijn voor 95% onverhard en je mag er een heel jaar over doen. Het is ook niet nodig de tochten in vier aaneengesloten dagen te volbrengen; je kan wandelen wanneer je dat zelf wilt. De Heuvelrug Natuurwandel4daagse: gevarieerd en avontuurlijk; oogverblindend en adembenemend! Nog meer informatie? Kijk dan elders op deze website.

GRIJP DEZE EXTRA KANS EN SCHRIJF DIRECT IN

Deel dit artikel