Het is zover... We zijn aangeland bij de laatste dagen dat je je in kan schrijven voor de Heuvelrug Natuurwandel4daagse 2022. Vier dagen wandelen op de dagen van jouw eigen keuze in de prachtige natuur van de Heuvelrug. Mooier wordt het niet...

Aanmelden kan tot 1 februari, dus voor wie graag van de partij wil zijn en nog niét heeft ingeschreven begint de tijd te dringen.

Doordat je kan kiezen uit vier verschillen afstanden, de 10, 15, 20 en 25km, is er altijd wel iets van je gading bij. Het is een hele leuke manier om met vrienden, familie of wandelmaatje(s) Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug te ontdekken. De variatie in elke route en de weldadige rust maken van de Utrechtse Heuvelrug een puur wandelparadijs. Alle routes zijn voor ca. 95% onverhard en je kan er het hele jaar 2022 over doen. Je kan op dié momenten wandelen die jou het beste passen.

Uiterlijk tot 1 februari 2022 is inschrijven mogelijk. Daarna worden de bestelde boekjes en medailles in productie genomen. In de laatste week van februari valt de envelop met inhoud bij je op de deurmat. Meld je aan - nu kan het nog - en geniet van vier heerlijke wandeldagen op de Utrechtse Heuvelrug. 

Pak deze kans en meld je aan voor de afstand van jouw keuze.

Deel dit artikel