De inschrijving voor de Heuvelrug Natuurwandel4daagse loopt zo langzaamaan naar het einde. Tot 1 februari kan je je nog aanmelden om in 2022 vier keer te kunnen genieten van bijzondere natuurwandeltochten. Er is voor elk van wils want je hebt de keuze uit 10, 15, 20 of 25 km.

Stuk voor stuk prachtige wandeltochten over de Utrechtse Heuvelrug. Elke wandeling heeft een mooie mix van naald- en loofbossen, zandverstuivingen, heidevelden en open plekken. De Heuvelrug Natuurwandel4daagse toont je op deze wijze viermaal de geweldige diversiteit in landschap en sfeer.

Op het oog vriendelijke klimmetjes blijken af en toe flinke kuitenbijters te zijn en onmetelijke heidevelden blijven je alsmaar boeien. En alles is onverhard met rust en ruimte als kenmerk. Vier dagen heerlijk wandelen via avontuurlijke routes, waarbij je regelmatig over onverwachte paden wandelt. Met de Heuvelrug Natuurwandel4daagse ontdek je de meest bijzondere plekjes van de parel die de Heuvelrug blijkt te zijn…

100% coronaproof

Niet onbelangrijk op dit moment: de Heuvelrug Natuurwandel4daagse wandel je individueel of met een klein gezelschap en is dus 100% coronaproof. Je wandelt bovendien in eigen tempo en je mag er een heel jaar over doen, dus je wandelt op het moment dat jij dat wilt.

Quality time

Is deelname niet een leuk idee voor 2022? Deelname betekent een garantie voor vier keer quality time met je partner, dochter of zoon, zus of broer, vriend of vriendin. Of met dat wandelmaatje waar je eigenlijk altijd veel té weinig mee wandelt…

Ga via de link hieronder naar alle info en inschrijfformulieren. De Heuvelrug Natuurwandel4daagse: gewoon meedoen!

Kijk hier voor alle informatie over de Heuvelrug Natuurwandel4daagse.

Deel dit artikel