Binnenkort is het zover; op 18 maart sluit de inschrijving voor de Heuvelrug Natuurwandel4daagse 2024 definitief. Op 20 maart worden de boekjes en medailles bij de post afgeleverd voor verzending, zodat iedereen de envelop met inhoud toch zeker in de laatste week van maart in de bus heeft.

En als de wandelpaden dan eindelijk weer een beetje begaanbaar zijn na de overvloedige regenval van januari en februari, kan er eindelijk volop gewandeld worden…

25km uitverkocht!

Degenen die van het ‘langere werk’ houden hebben inmiddels pech: de 25km-routes zijn inmiddels uitverkocht. Een goed alternatief is natuurlijk de 4 x 20km. Echter, ook deze afstand gaat hard en hier zijn nog slechts weinig boekjes beschikbaar. Van de 15km en 10km is op dit moment eveneens nog een kleine voorraad aanwezig. Interesse? Wacht dan zeker niet te lang, want wie het eerst komt…

treek halveboomstam markering 20 25km

Lange afstanden populair dit jaar

De initiatiefnemers van de Heuvelrug Natuurwandel4daagse: “Net als in de vorige jaren is er erg veel animo voor deelname aan de Heuvelrug Natuurwandel4daagse. Opvallend is dat dit jaar met name de langste twee afstanden in rap tempo werden besteld, terwijl in voorgaande jaren de 15km veruit favoriet was. De 25km is nu uitverkocht en ook de 20km gaat snel die kant op. Wandelaars hebben nu nog ruim een week tijd om in te schrijven voor de afstanden die nog beschikbaar zijn. En dan kan er eindelijk gewandeld worden. Op dit moment is het nog bijzonder nat in het bos, maar met de komende droge periode in aantocht hopen we dat het overtollige water op de Utrechtse Heuvelrug weer snel verdwenen zal zijn.”

wateroverlast 04032024

Situatie op 4 maart... nog steeds een natte boel

Oogverblindend en adembenemend

En voor wie het nog niet wist: de vier wandelroutes van de Heuvelrug Natuurwandel4daagse brengen je op de allermooiste plekken van de Heuvelrug. Alle routes zijn voor 95% onverhard en je mag er een heel jaar over doen. Het is ook niet nodig de tochten in vier aaneengesloten dagen te volbrengen; je kan wandelen wanneer en met wie je dat zelf wilt.

De Heuvelrug Natuurwandel4daagse: gevarieerd en avontuurlijk; oogverblindend en adembenemend! Nog meer informatie? Kijk dan elders op deze website.

MIS 'T NIET; SCHRIJF HIER DIRECT IN!

Deel dit artikel