Wie nog met korting wil deelnemen aan de Heuvelrug Natuurwandel4daagse 2024 heeft tot en met zondag 17 december de tijd om te boeken tegen het ‘vroegboekerstarief’. Degenen die uiterlijk die zondag inschrijven ontvangen een korting van 10% op het inschrijfgeld.

En nog even voor wie het nog niet wist: De Heuvelrug Natuurwandel4daagse speelt zich af in de adembenemende natuur van de Utrechtse Heuvelrug. In de editie van 2024 zijn er wederom vier nieuwe, avontuurlijke routes uitgezet…

De Heuvelrug Natuurwandel4daagse doe je individueel en je wandelt dus wanneer jij dat zelf wilt. Je wordt getrakteerd op vier oogverblindende wandelroutes, die voor 95% over onverharde paden gaan. En je wandelt niet alleen via ‘paaltjesroutes’… Integendeel, de vier wandelroutes hebben stuk voor stuk veel avontuurlijke elementen: fraaie ‘eenpersoonspaadjes’, verrassende hoogteverschillen en een heerlijke diversiteit in landschapsstijlen.

lv mooi uitzicht 20 25km

TIP

Doe de Heuvelrug Natuurwandel4daagse gezellig samen met je partner, kinderen, ouders, vrienden of met een wandelmaatje(s) die je eigenlijk veel te weinig ziet. Tijdens de wandeldagen ben je weg van alle hectiek, genietend in de natuur; quality time in optima forma!

Je bepaalt als wandelaar zelf wanneer je gaat wandelen. Je kan dit doen op jouw eigen manier en op het moment dat het jou uitkomt. Je hoeft de Heuvelrug Natuurwandel4daagse ook niet in vier aaneengesloten dagen te doen; je kan de dagen uitsmeren over heel 2023. Je wandelt ze in je eigen tempo, ritme en tijd om maximaal te kunnen genieten van vier onvergetelijke wandeldagen.

LEES HIER ALLE INFO EN BOEK T/M 17 DECEMBER 2023 MET VROEGBOEKKORTING

Deel dit artikel